God søndag, Innherred

Lurer du på hva du skal gjøre i dag? Her er noen forslag!

Søndag kan du få med deg forestillingen «Kabaret Kongeriket» på Lydhagen studio i Volhaugen. Her fra fredagens premiere.  Foto: Andreas Ryen Eidem

Nyheter

Selv om 1. mai er en helligdag, og det også skjer flere arrangementer i anledning dagen, så er mulighetene mange på Innherred i dag. Her har vi samlet et knippe av de. Har du flere forslag? Ikke nøl med å kommenter i kommentarfeltet vårt under.

Motordag på Verdal motorsenter: Full aktivitet i motorsenteret hele helga. Søndag åpnes banen for kjøring klokken 09.00, og det deles inn i heat i kategoriene «frikjøring» og «drifting». Banekjøringen holder på til klokken 16.00 på ettermiddagen.

1. mai-arrangement i Markabygda ved krigsminnet i Sørgrenda med start klokken 10.00. Korpset spiller og varaordfører Alf Magnar Reberg taler.

I Verdal markeres 1. mai flere steder i løpet av formiddagen. Klokken 12.15 er det start på demonstrasjonstoget fra Verdal Bo- og Helsetun, før det blir folkemøte på Verdal Hotell med Knut Kjeldstadli og Hadja Tajik som hovedtalere.

I Levanger er det hovedtale i forbindelse med arrangementet klokken 12.00 på torget, og tog fra 12.45.

Blåveisløpet: I Børsåsen avholder Frol Blåveisløpet, som er et orienteringsløp. Her meldes det om mange påmeldte, med mulighet for etterpåmelding frem til løpsdagen klokken 11.00 forutsatt at arrangøren har nok ledige kart og startnummer. Første start går klokken 12.00.

Kabaret Kongeriket: Andre forestilling spilles ved nye Lydhagen studio i Volhaugen i Verdal søndag kveld. Start på forestillingen er klokken 19.00.

Fotballkamp: Mens Verdal sine seniorer vant i går og inntok en plass i toppen av 3. divisjon, skal Levanger i dag jakte sin femte strake seier i 1. divisjon borte mot Mjøndalen. Kampen kan du følge på våre nettsider, med avspark klokken 18.00. Da spiller for øvrig også Rosenborg, med Jonas Svensson i troppen, borte mot Sogndal. Verdalingen leverte en topp kamp mot Viking sist helg, og RBK satser nok på å øke sin ledelse på toppen av tabellen i Eliteserien.