Slik sprenger Skofo grenser

Folkehøgskoleelever ofret seg i gjørma for å vinne konkurranse.
Nyheter

Fredag arrangerte Skogn folkehøgskole konkurranse med blant annet gjørmebad for de 90 elevene. På Reemyra fikk elevene forskjellige oppgaver på ulike poster. Folkehøgskoleelev Marius Nerdrum forteller det startet med Kims lek og endte med gjørmebad med flere aktiviteter mellom.

– Vi hadde blant annet eggkasting. Da var det om å kaste egg til hverandre med lengst mulig avstand, forklarer han.

På de siste postene gjaldt det å bruke skitne triks.  

– Vi skulle balansere over et gjørmehull og etterpå koste oss over det og rulle to og to. På siste post var det om å kaste seg rundt i gjørma og smøre oss inn i så mye gjørme som mulig, forteller Nerdrum.

Rektor Lars Waade forteller at konkurransen var med på å sprenge grenser og å ufarliggjøre det å ikke være striglet og pen til enhver tid.

Nerdrum forteller at konkurransen var en fin måte å bli kjent på.

- Også blir man utfordret til å gjøre noe man kanskje ikke føler seg så komfortabel med å gjøre, sier Nerdrum.

Og det morsomste med hele konkurransen var ifølge Nerdrum gjørmebadet.

- Det var kaldt og klinete, men veldig moro. Jeg er fornøyd med egen innsats. Jeg gruet meg litt i starten, men når vi først kom i gang var det kjempeartig. Jeg tror alle hadde en veldig bra dag, sier Nerdrum.