Her åpner en diger ny konseptbutikk

Levanger-spilleren Tom Erik Heir Nordberg (31) blir daglig leder i den nye Macron-butikken.

Den nye butikken skal ligge i de gamle lokalene til Posten på havna i Levanger.   Foto: Kristin Heggdal

Nyheter

I de gamle lokalene til Posten på havna i Levanger åpner det snart en flunkende ny butikk. Det er selskapet Macron som etablerer seg, med fotballspilleren Tom Erik Heir Nordberg fra Vuku i Verdal som daglig leder.

Klubbutstyr til idrettslag

Selskapet ble først startet på Vormedal utenfor Haugesund i 2009, hvor en kameratgjeng la planer for hvordan de skulle revolusjonere klubbmarkedet i Norge. Dette ble etter hvert til Macron Store, som nå spesialiserer seg på å levere klubbutstyr til alle typer idrettslag, forbund, foreninger og bedrifter rundt om i landet.

De har i dag butikker i både Bergen, Oslo og Haugesund, i tillegg til at de har hatt lager i Levanger siden 2014, hvor de har fungert som mellomledd. Macron har avtaler med rundt 350 klubber i Norge, hvor de leverer alt fra drakter til annet idrettsutstyr.

- Nå har vi fått flere lokale klubber i Trøndelag, og ser at vi trenger mer utvalg, sier Nordberg.

- Bredt utvalg

Nordberg er selv fotballspiller og er i dag midtstopper for Levanger. Med seg på laget har han også midtbanespilleren Vegard Voll.

- Jeg blir 50 prosent fotballspiller og 50 prosent daglig leder, sier Nordberg.

Lokalene i det gamle postbygget er delt opp slik at cirka 150 kvadrat blir en åpen butikk og resten lager. 

- Det blir mulig for andre enn klubber å komme innom også, selv om vi har hovedfokus på dem. Vi kommer til å ha et bredt utvalg, sier 31-åringen.

Håper å åpne i mai

Det er foreløpig ikke klart når konseptbutikken åpner på Levanger, men Nordberg sier de håper å ha alt på plass før sesongstart.

- Vi har så vidt begynt å fylle inn i lokalet, og vi venter fortsatt på en del vareleveringer. Vi håper derimot på å få åpnet dørene i mai, sier han.