Bygger luksusvillaer i Torrevieja

Den første skal stå ferdig til jul.

Robert Keim-Varslot og Rostu er igang med byggingen av luksusvillaene som når de er ferdige vil se slik ut ved strandpromenaden i La Mata. 

Nyheter

Vikingposten, eller Spaniaavisen.no om man vil, har plukket opp at Robert Keim-Varslot og Rostu er i gang med sitt første prosjekt i Torrevieja.

– Vi har fulgt boligutviklingen på Costa Blanca nøye, og sett både oppturen og nedturen. Men nå er det på full fart oppover igjen. Selv om vi bare har lagt ut prosjektet på sosiale medier har vi aldri opplevd så stor interesse som nå, sier Keim-Varslot til Vikingposten.

Luksus

Selv fikk han god kjennskap til området da foreldrene kjøpte feriebolig der for mange år siden.

Boligene som Rostu nå setter opp er det man må kunne kalle luksusvillaer. Prisen på dem er fra 795.000 euro til 849.000 euro. Med en eurokurs på 9,21 betyr det sju-åtte millioner norske kroner.

Boligene på 140 kvadrat ligger bare 50 meter fra strandpromenaden, vil ha eget basseng og takterrasse på 60 kvadrat med innbygd grill.

Må ta feriepause

Sålen til de frittstående villaene er støpt, og det første huset skal være ferdig til jul.

– Vi må ta byggestopp i juli og august på grunn av ferie og turistinvasjon på La Mata. Dessuten er dette det første prosjektet vårt av denne typen, med mye nytt å sette seg inn i. Men da får vi sjekket ut hvordan alt fungerer, sier Robert Keim-Varslot til Vikingposten.