Ti på topp

Nå er årets sesong åpnet

Første tur gikk til Ramsåsen, like lett å komme til fra Levanger som Verdal.

Med svartkjel på bålet og gleden over å være på tur i kroppen. Mange hadde tatt turen til årets åpning av ti på topp i Verdal. Foto: Ti på topp 

Nyheter

Det var rundt hundre turglade som møtte opp om som ville ha med seg åpningen av årets sesong for ti på topp i Verdal. Åpningen var lagt til Ramsåsen i Tromsdalen forrige onsdag.

Etter turen på toppen var det tid for en kafferast på Ramsåsvollen. Foto: Ti på topp 

Dette er en populært mål for de som jakter på toppene. Fra Ramsåsvollen, hvor det er parkering, er det nærmere fem kilometer opp og ned. Og stedet kan like godt nås fra Levanger som fra Verdal, der det ligger i grenseland mellom de to kommunene.

Ove Morten Haugan, leder i komite plan og samfunn, sto for den offisielle åpningstalen og foretok den høytidelige åpningen av årets ti på topp i Verdal. Foto: Ti på topp 

Det var en enkel markering på toppen av Ramsåsen, der leder i plan- og samfunnskomiteen Ove Morten Haugan sa noen velvalgte ord om dette aktivitetstilbudet som har blitt så populært i løpet av de siste årene. Etterpå gikk turen tilbake til Ramsåsvollen hvor det var rast med kaffe og noen godt å bite i.

Det er bare å komme seg til Ramsåsen og skrive seg inn i boka.