Musikalworkshop i ferien

Musikk- og sanginteressert og har ledig tid i ferien?
Nyheter

På Røstad i Levanger arrangeres det fra slutten av juli en musikalworkshop for alle interesserte ungdommer fra ti til nitten år. Det er musikkstudentene ved Nord universitetet, Michelle Bjerkeli og Enya Lillevik som står bak workshopen.

Plass til 30-40 stykker

–Vi som arrangerer dette er godt utdannet innen faget, og har mye erfaring både som utøvende artister og som pedagoger, forteller Bjerkli.

De mener dette er et godt tilbud til de som liker å holde på med sang, dans og teater.

–Vi har plass til 30-40 ungdommer og det er allerede flere som har meldt interesse. Det kommer ikke bare ungdommer fra Levanger, men også fra Klæbu og Trondheim, så dette er en god mulighet til å møte ungdom fra hele Trøndelag, sier Bjerkli.

En hel uke

Ungdommene skal hver dag fra mandag til fredag delta på musikalworkshop, hvor de lærer seg forskjellige sanger og nummer fra musikaler og filmer. Sammen skal de ende opp med ei ferdig forestilling som de skal vise for familie, venner og levangsbygg forøvrig på Røstad fredag 4. august.

–Det er førstemann til mølla-prinsippet gjelder, sier Lillevik, og forteller at interesserte kan ta kontakt på michellebjerkli@gmail.com.

Fått prosjektpenger

–Vi hadde ikke fått til å organisere dette, hadde det ikke vært for sponsorpenger fra Fylkeskommunens prosjekt «Tiltakslyst». Det er en ordning hvor ungdom under 27 år kan søke midler til arrangement som det vi ønsker å gjennomføre i høst. Pengene vi har fått går til å engasjere en pianist og mat til deltakerne, forteller Bjerkeli.

To grupper

Deltakerne vil bli delt opp i to grupper. Første gruppe er for ungdommene fra ti til fjorten år og de starter 24. juli. Siste gruppe starter 31. juli og deltakerne der er fra femten til nitten år.