Forsvant det en palme her i natt?

Ting kan tyde på det.

Her utenfor Bremseth sport og Sienna har det tidligere stått tre mindre blomsterpotter. Nå står det bare to. Krukken lengst unna er langt større enn krukkene foran inngangspartiet. 

Nyheter

Innherred fikk fredag morgen et tips fra en observant leser, som hevdet at tre jenter natt til i dag skulle ha stjålet en palme i en oransje potte utenfor Bremseth sport og Sienna midt i Verdal sentrum.

Vedkommende mente å vite hvem tyvene var, og at palmen nå står på et jenterom til pynt.

Innherred.no har ikke holdt styr på antall palmer utenfor butikken selv om avisa etter sin nylige flytting har utsikt mot det aktuelle inngangspartiet, og når vi sjekker med sportsbutikken uttrykker de at de «ikke har telt over palmene i dag».

På dette coverbildet på Facebook-siden til Bremseth sport er det tre mindre oransje blomsterpotter utenfor inngangspartiet. 

Men ut fra coverbildet på Facebook-siden til Bremseth sport tyder det nok på at det skal stå tre litt mindre oransje blomsterpotter der, og ikke to. I tillegg er det langt større blomsterpotter utenfor butikken, men de er nok ikke er mulig å få med seg uten solide hjelpemidler.

I NRK-programmet Mesternes Mester er for øvrig telling av blomsterpotter et årlig innslag, og erfaringsmessig er det en øvelse som ikke er så lett...