Levanger og Fredrikstad delte poengene

LFK mistet kvalikplassen etter ett poeng borte mot Fredrikstad.

Målløst Det ble ingen mål da tidligere FFK-kaptein og nåværende LFK-kaptein, tok turen til Fredrikstad.   Foto: Erlend Aune

Nyheter

Fredrikstad 0-0 Levanger

Levanger spilte uavgjort

Innherred fulgte kampen direkte.

(Fredrikstad 0-0 Levanger): Magnus Powells menn dro til plankebyen vel vitende om at Levanger aldri har tapt mot Fredrikstad etter opprykket i 2014. Den statistikken lever fortsatt.

Tafatt førsteomgang

Oppgjøret startet i et behagelig tempo, og det var vertene fra Østfold som var nærmest nettkjenning de første 45. Kampens største sjanse kom midt i første omgang da Ulrik Flo slo en god pasning til Sanel Kapidzic som hadde løpt seg fri inne i Levangers sekstenmeter, men fra kloss hold sleivet dansken ballen til side for målet til Julian Faye Lund.

Sjansefattig

Etter hvilen kom Levanger mer med i oppgjøret, og var klart nærmere seieren etter pause. Gjestene kom til flere gode muligheter etter innlegg, men lyktes ikke med å omsette sjansene i mål. De siste ti minuttene var det spill mot ett mål, men Levanger maktet ikke å skape de helt store mulighetene foran målet til Håvar Jensen. Det ene poenget gjør at Levanger faller ned til sjuendeplass på tabellen. Sjetteplass er siste kvalikplass.

Neste kamp er onsdag 16.august hjemme mot Elverum. Kampen følger du naturligvis på våre nettsider.

Disse var på banen:

Fredrikstad (4-1-2-1-2): Håvar Jensen - Filip Westgaard, Patrik Karoliussen, Akinsola Akinyemi, Razak Nuhu - Håvard Åsheim, Alexander Henningsson (Begby fra 68’), Henrik Furebotn - Joona Veteli - Ulrik Flo, Sanel Kapidzic (Lekaj fra 58’)

Levanger (4-4-2): Julian Faye Lund - Bent Sørmo, Espen Berger, Tom Erik Nordberg (Verner Rønning fra 38’), Erik Tønne - Marcus Astvald, Horenus Tadesse, Adria Mateo Lopez, Jo Sondre Aas – Joachim Osvold (Lykke Strand fra 87’), Robert Stene (Pål Aamodt fra 80’)Skal slå den sovende bjørnen fra Plankebyen

LFK-trener Magnus Powell håper den ikke våkner riktig ennå.