Marius Solli (32) kommer opprinnelig fra Eggkleiva i Skaun, men har den siste tiden bodd i Trondheim. Han er utdannet eiendomsmegler fra BI og har nå flyttet til Levanger, hvor han holder på å bygge seg hus sammen med kona i Kjønstadmarka.

- Selv om det har blitt flere turer til Levanger de siste årene, blir det fortsatt mange nye områder jeg må sette meg inn, sier Solli.

Marius Solli har jobbet i Eiendomsmegler 1siden 2008. Nå venter nye utfordringer i Aktiv Innherred. Foto: Privat

Klar for mer ansvar

Siden 2008 har 32-åringen jobbet for nybygg-avdelingen til Eiendomsmegler 1, nå venter en annerledes hverdag med mange nye utfordringer i Aktiv Innherred.

- Det tror jeg blir veldig bra. Jeg er klar for en ny rolle og mer ansvar, sier han.

Solli begynte i jobben mandag denne uken, og tok da over stillingen som Kristen Fostad har hatt i nærmere 17 år. Han skal ikke pensjonere seg riktig enda, og blir fortsatt i firmaet, men vil nå jobbe kun som megler.

- Jeg ønsker å være mer operativ, i tillegg til å jobbe litt mindre enn jeg har gjort. Vi har blitt såpass mye større, og jeg så at det ikke lenger gikk an for meg å holde på slik, sier Fostad til Innherred.

Blir mindre megling

Skauningen har ingen ledererfaring fra før, men føler selv at det er en rolle han er klar for.

- Jeg har jobbet med mange gode ledere rundt meg tidligere, og har plukket opp en del ting da. Det er mye å sette seg inn i, men jeg synes det er bra at Aktiv nå velger å satse på ledelse. Rollen min er fortsatt under utforming, men jeg vet at det blir mindre megling på meg, og at oppgaven min heller blir å sørge for at kollegaene mine selger mye, sier han.

Selv om Solli kun har innehatt jobben i noen dager, har han registrert at det har gått litt opp og ned i markedet.

- Det var en nedgang i august, men nå begynner det å ta seg opp igjen, sier 32-åringen.