– Slåssing på bensinstasjon i Verdal

Politiet ute med flere patruljer.

Politiet rykket ut med flere patruljer etter at minst ni personer barket i hop utenfor YX-stasjonen ved innkjøringen til Verdal sentrum. 

Nyheter

Like før klokken ti torsdag formiddag melder politiet i Trøndelag om slåssing på en bensinstasjon i Verdal, mellom flere personer. Politiet rykket ut med flere patruljer, og like etter melder politiet at de har kontroll.

Stod og lagde vaffelrøre da han hørte roping

Like etterpå var rabalderet igang.


– Det er borgere av utenlandsk opprinnelse som er involvert, opplyser de.

Flere ulike redskaper skal ha blitt brukt i slåssingen.

Det er stor ansamling av politi utenfor YX-stasjonen i Verdal, ved innkjøringen til byen.

Politiet har bestemt seg for å ta med seg ni personer til lensmannskontoret i Verdal etter hendelsen.

– I en av meldingene vi fikk ble det sagt at det ble brukt spade i slagsmålet, sier operasjonsleder Kirsten Bergstrøm ved Trøndelag politidistrikt til Adressa.no.

På stedet kom politiet i kontakt med flere rumenere. Ingen virket å være skadd, og de hadde heller ikke noen gjenstander på seg. Hva som gjorde at de begynte å slåss er foreløpig uklart.

– Det blir opprettet sak på ordensforstyrrelse. Det viser seg at de har kranglet inne på bensinstasjonen, og brukt gjenstander som bensinstasjonen selger, sier innsatsleder på stedet, Rune Reinsborg.

Både menn og kvinner skal være blant de involverte.

Utpå ettermiddagen er det klart at de fem som var aktive i slagsmålet er ilagt et forelegg på 8.000 kroner hver. Alle skal ha vedtatt dette.

Det skal ha vært to grupperinger av tiggere fra Romania som gikk løs på hverandre. Den ene har vært i området en stund, mens den andre kom hit nå. De var uenige om hvem som skulle ha rett til å tigge her.