Anne Segtnan ny Tindved-leder

Tindved Kulturhage AS har ansatt ny daglig leder.

Anne Segtnan 

Nyheter

Anne Segtnan fra Verdal er ansatt som ny daglig leder i Tindved i Tindved Kulturhage AS. Hun overtar etter Leif Terje Nilsen.

Det melder styrets leder Petter Voll i en pressmelding tirsdag.

Segtnan er 36 år har utdannelse fra NTNU og kommer fra stillingen som avdelingsleder for inkubatorvirksomheten til Proneo AS, der hun har dokumentert gode resultater.  

- Styret i Tindved er meget fornøyd med at vi har fått en daglig leder som kjenner næringslivet i vårt marked og har bred innsikt i den offentlige forvaltning. Vi har stor tro på at hun vil realisere selskapets ambisjoner, uttaler styreleder Petter Voll.

Kreative bedrifter

Tindved kulturhage, som Segntan blir leder av, er en næringshage for kreative bedrifter med tre kontorlokasjoner i Trøndelag. Hovedkontorfellesskapet heter Brikken, og ligger i sentrum av Verdal. Filmfabrikken ligger på Røstad i Levanger, mens tredje kontorfellesskap ligger i gamle Sakshaug skole, Inderøy kommune.