Innbrudd, fyrverkerioppskytning og hull i vegen

Et par hendelser å hanskes med på Innherred for politiet lørdag kveld.
Nyheter

Den første meldingen tikket inn klokken 20.46 lørdag kveld. Det hadde vært innbrudd ved en fritidsbolig på Gråmyra i Levanger. Eieren kom dit til åpen dør og en rotete bolig, forteller Bernt Tiller, operasjonsleder i Trøndelag politidistrikt. Politiet dro ut for å undersøke stedet.

– Men som melderen selv sier, er det vanskelig å si når det skjedde, for han har personlig ikke vært der siden i sommer, kommenterer Tiller.

Skjøt opp fyrverkeri i Verdal

En drøy time senere, klokken 21.51, fikk politiet inn noen klager på fyrverkerioppskytning i Verdal, nærmere bestemt ved aktivitetsparken i Vinne.

– Det var noen ungdommer som drev og skjøt opp. Vi dro dit, og der kom vi i kontakt med noen gutter. Vi tok en alvorsprat med dem, sier Tiller i politiet.

Usikret hull i veien

I løpet av kvelden fikk også politiet inn klager på en entreprenør som har gravd et stort hull i Volhaugveien. Problemet er, ifølge Tiller, at gjerdet som står rundt det store hullet nå har falt nedi.

– Det er et stort hull midt i veien, og det er dårlig sikret. Gjerdet har bikket ned i hullet, og i tillegg er det ganske dårlig belysning der, forteller Tiller.

Politiet varslet vegtrafikksentralen, som så varslet Verdal kommune.

– Det er de som er ansvarlig for arbeidet der, sier operasjonsleder Tiller.

To rådyrpåkjørsler

I løpet av kvelden og nattetimene ble det påkjørt to rådyr på Innherred. Det første av et tog i halv tolv-tiden, det andre av en personbil på Frostaveien i Levanger litt senere. Tiller antar det gikk dårlig med det første rådyret, og det andre skal ifølge beskrivelsene ha blitt hardt skadet i sammenstøtet. Ingen personer kom til skade da personbilen traff den firbeinte.