Var uheldige i julecupen - er de mer heldige med nyttårsnøtta?

Jule-Cupen er en årlig tradisjon på Levanger videregående skole. Da konkurrerer elevene i ulike disipliner, blant annet i volleyball. 

Nyheter

På forskerlinja skjer det en god del ting, noe vi gjør her er litt annerledes enn på de andre linjene, og noe er likt. Den siste uken før juleferie så deltok alle linjene til skolen på den årlige julecupen.

Den årlige Jule-Cupen tok i år sted på Levanger VGS mellom tirsdag den 19. desember og onsdag den 20. desember. Som vanlig ble det konkurrert i volleyball, fotball og sjakk, men i år var det også poker turnering, noe nytt som ble innført forrige år.

Tirsdagen besto av volleyball- og poker turneringer, mens fotball- og sjakk turneringene ble gjennomført på onsdagen. Poker finalen ble også gjennomført denne dagen.

Vinnerne av fotball- og volleyballturneringen spilte finale siste skoledag, 21. desember. Vinnerne av disse kampene spilte mot et lærerlag.

Som dere kan se på bildene, står laget vårt klar til kamp både i volleyball og fotball, mens de som ikke deltok lagde plakater og stilte opp som en godt og støttende heiagjeng for laget.

I år ble vi uheldige med kampresultatene og vant ikke turneringen, men vi satser på bedre resultater neste år.

Mats Brenne Olsen

Fredrik Sundseth