Lederbytte i tradisjonsrik bedrift i Verdal

Per Terje Lænn har vært daglig leder i Elas i åtte år på åremål. Nå overlater han ansvaret til sin tidligere markedssjef.  Foto: Andreas Ryen Eidem

Jonny Haugen 

Nyheter

Elas har fått ny daglig leder fra årsskiftet. Nå er det Jonny Haugen (38) som skal ha lederansvaret i bedriften.

– Jonny har jobbet i bedriften i 13 år med salg og markedsføring. De siste årene i stillingen som markedssjef. Han er utdannet logistikkingeniør og Høgskolen i Sør-Trøndelag, og er i tillegg deleier i selskapet gjennom investeringsselskapet Joli invest, opplyser Elas i en pressemelding tirsdag morgen.

Jonny Haugen overtar daglig leder-stillingen fra Per Terje Lænn. Han har vært i Elas i 31 år, de siste åtte årene som daglig leder på åremål.

– Per Terje fortsetter i bedriften i stillingen som teknisk sjef, og skal videreutvikle den automatiserte produksjonen, slik at vi kan fortsette å produsere verdens beste kurvsystemer i Verdal også i årene som kommer, skriver Elas.