Disse unge jentene og guttene har også testet seg på realfagsnøttene

Det synes elevene på forskerlinja er stas - og her er en ny nøtt.

Klasse 7A ved Frol barneskole. 

Nyheter

Mange av dere lesere kjenner til «forskerlinjas realfagsnøtt» som en side i avisa hvor dere finner en artikkel fra livet her på forskerlinja, i tillegg til en liten oppgave dere kan sende inn forslag til svar på til Innherred.

Noe dere kanskje ikke vet like mye om er at vi på forskerlinja har arrangert en liten konkurranse for sjuendeklassingene i kommunen. Hvor vi har åtte deltagerklasser. De får tilsendt de samme nøttene som dere i avisa får og sender inn svar til oss, hver uke får tre vinnerklasser tilsendt en konvolutt med flaxlodd.

Vi har nå fått noen tilbakemeldinger fra 7A på Frol, hvor de sier litt om hva de synes om konkurransen.

Kevin sier:

– Det er bra at barn på vår alder må tenke og gruble litt selv, og at vi får testet kunnskapene våre.

Magnus og Hedda syns det er morsomt å ha noe å gruble på, i tillegg til at Magnus syns det er ekstra stas at man har sjans til å få premier. Anna sier at det er spennende at man må tenke på flere ulike måter for å kunne løse oppgaven, mens Mats på sin side syns det er gøy med utfordringer som er noe annerledes.

Vi på forskerlinja må sia at vi syns det er gøy at denne 7. klassen gir disse flotte tilbakemeldingene, og håper selvfølgelig at de andre tenker det samme. Til slutt vil vi ønske alle klassene lykke til videre i konkurransen!