Her kan barn og unge få noen å snakke med

Det er nå etablert et nytt møtested for barn og unge som er pårørende eller etterlatte.

Vi har store lokaler med kjøkken, tv-stue og gymsal som vi kan ta i bruk i aktivitetene sammen med barna. F.v bak Irmelin Melkild, Randi Thingstad Stokkan. F.v fram, Evelynn Helene Skevik og Erna Karin Olsen-Loe Frantzen. 

Nyheter

På Treffpunkt er det snakking. Og voksne som har tid til å høre etter. Lov til å gråte. Lov til å le. Greit å være sliten. Eller full av energi. Og helt greit å være stille.

Kreftforeningen har siden 2006 etablert Treffpunkt-steder rundt omkring i hele Norge. Allerede Mandag 15. Januar blir første møte holdt på Staup Helsehus i Levanger.

Treffer jevngamle

Det åtte frivillige i alle aldre og med ulik bakgrunn som går sammen med Kreftforeningen om å tilby Treffpunkt for barn og unge i alderen seks til seksten år som lever med alvorlig sykdom i familien eller har mistet noen.

Her treffer barna jevngamle i lignende situasjon hvor de kan delta i samtaler, aktiviteter og lage mat sammen med de voksne.

De frivillige og kreftkoordinator i Verdal og Levanger prøve seg på de ulike verktøyene som skal brukes i samtale med barna. F.v: Gro Nina Nymoen Helberg, Randi Thingstad Stokkan, Ann Mari Okkenhaug, Liv Reitan Gilberg, Irmelin Melkild, Evelynn Helene Skevik og Erna Karin Olsen-Loe Frantzen. 

Det skal være rom for alle følelser, som sorg, savn, latter og glede. Det er stort fokus på åpenhet og trygghet. De voksne har taushetsplikt, deltatt på kurs og levert politiattest.

Treffpunkt er en-to ganger i måneden, og varer normalt i to timer. Tilbudet gjelder Verdal og Levanger.

Ta gjerne kontakt

Kjenner du noen dette kan gjelde? Lurer du på om dette er noe for dine barn? Kontakt oss gjerne for påmelding eller mer informasjon.

Om noen er interessert eller har lyst til å høre mer om tilbudet så kan de komme på mandag ettermiddag. Tilbudet er gratis.

Evelynn Helene Skevik

Gruppeleder