Snur i barnehagesaken på Skogn

Kommunen avbryter barnehagesaken, og lar de private barnehagene få omgjøre 24 midlertidige plasser til faste plasser.

Ordfører Robert Svarva sier at kommunen vil gi ro til de private barnehagene på Skogn, og la de midlertidige plassene bli omgjort til permanente barnehageplasser (Arkivfoto). 

Nyheter

Torsdag bestemte Levanger kommune seg for å snu i saken om midlertidige barnehageplasser på Skogn. Det betyr at kommunen ikke overfører de nåværende midlertidige plassene til sin egen, nykjøpte Kosekroken barnehage i framtiden. I stedet blir de 24 midlertidige plassene omgjort til permanente plasser for de tre private barnehagene Skogn Menighetsbarnehage (åtte midlertidige plasser), Hompetitten barnehage (fem midlertidige plasser) og Kårstua barnehage (11 midlertidige plasser).