Her er den nye KrF-lederen i Levanger

De er faktisk det nest største KrF-laget i Trøndelag.
Nyheter

Nina Egenæs Groven er valgt til leder i Levanger KrF etter Johan Fossan som hadde frasagt seg gjenvalg. Med seg i styret får hun Ragnhild Flø Gustad, Harry Gilberg, Herman Frantzen (ny) og Mang Dal Sian Mung Guite (ny). Dessuten KrFs gruppeleder Børge Lund og Levanger KrFUs leder Maria Mathea Johansen. Varamedlemmer er Magne Nydal, Oline Kjølsvik, Petter Wandsvik og Sigrunn Reitan. Gunvald Eikeland er kasserer i lokallaget.

Levanger KrF har rundt 200 medlemmer og er KrFs nest største lokallag i Trøndelag etter Trondheim. Lokallaget har hatt en rekke arrangementer i 2017, bl a det tradisjonelle 1.mai-arrangementet som tok opp temaet «Hvor var du?» - om å være sulten, tørst, fremmed, naken, syk og i fengsel i vår tid. I november hadde laget besøk av KrFs unge, nyvalgte stortingsrepresentant Tore Storehaug fra Sogn og Fjordane.

Årsmøtet valgte også nominasjonskomite og programkomite for kommunevalget 2019. Nominasjonskomiteen består av Inga Daae Forberg, Aasbjørg Fossan, Jostein Bjørgum og Maria Mathea Johansen (KrFU). Programkomiteen består av Nina Egenæs Groven, Atle Sjaastad, Per Jostein Johansen og Børge Lund (kommunestyregruppa). KrFU velger selv representant.