Inga Berit tok semifinaleplassen

Vant over Frank Løke i gårdskonkurransen, og sikret seg den andre av tre semifinaleplasser onsdag.
Nyheter

Finaleuka er halvveis i Farmen Kjendis, hvor verdalingen Inga Berit Lein er en av deltakerne. Onsdag fikk seerne se at hun vant gårdskonkurransen over Frank Løke, og dermed fikk hun den andre av de tre semifinalebillettene.

– Det var ganske utrolig å få en semifinaleplass. Jeg har kommet mye lengre enn jeg noen gang hadde trodd at jeg skulle gjøre. Jeg så for meg at jeg ville nå uke tre eller fire i Farmen kjendis, sier Inga Berit til TV 2 onsdag.

Hun går nå videre i finaleuka, hvor motorsportutøver Pål Anders Ullevålseter sikret seg den første plassen i semifinalen i starten av uka. Det skjedde ved å vinne øksekastkonkurransen.

Den tredje semifinaleplassen går til den deltakeren som kommer seg raskest gjennom en hinderløype. Det er modellen Maiken Wahlstrøm Nilssen (27), artisten Stian Staysman Thorbjørnsen (35), NRK-profilen Stian Sandø (25), langrennsløperen Martine Ek Hagen (26) og tidligere håndballspiller Frank Løke (38) som skal kjempe om denne seieren.