Klart for sjakkmesterskap på Ytterøy

Det åpne Ytterøymesterskapet i sjakk avholdes lørdag formiddag.
Nyheter

Rampa er stedet å være i helgen, dersom du er sjakkinteressert. Nok en gang arrangeres åpent Ytterøymesterskap i sjakk på kafeen på øya. Det kåres da både mesterskapsvinner og Ytterøymester, i tillegg til premieklassene for barn opp til 12 år og ungdom fra 13-17 år.

Petter Barstad ble fjorårets beste øyboer i sjakkmesterskapet. 

Mesterskapet spilles etter Monradsystemet, og arrangementet passer alle nivåer. Det er Levanger sjakklubb som i år igjen står som arrangør av mesterskapet og utstyrsleverandør. Ytterøykylling stiller med premier og annen moro til deltakerne.

Gjorde comeback etter nesten femti års pause

Og det var ektemannen som mente hun burde prøve seg.

I fjor ble Petter Barstad beste øyboer i mesterskapet.

Over 200 lynsjakkparti ble spilt for å kåre vinnerne

De valgte bort Magnus på TV for å spille selv.