Skadet seg under bygging av hus i Verdal

Politiet gjør undersøkelser etter en arbeidsulykke på en byggeplass i Ydsedalen fredag.   Foto: Leif Arne Holme

Nyheter

Politiet meldte kvart over åtte fredag morgen om en arbeidsulykke i Verdal. Nødetatene rykket ut.

– Saken her er at vi har hatt et arbeidsuhell på denne byggeplassen, et bolighus som er under oppføring. En arbeider er skadet i ei hånd og er kjørt til Sykehuset Levanger, sier innsatsleder Per Henrik Bykvist.

Det ble først meldt fra politiet at ulykken hadde skjedd ved vekta på E6, men dette stemte ikke. Ulykken skjedde på en byggeplass i Ydsedalen. Det skal ha blitt meldt til politiet at arbeidere fraktet den skadde til vektstasjonen, skriver adressa.no.

– Det er litt tidlig å si hvordan ulykken har skjedd. Vi må snakke med han som er skadet, sier Per Henrik Bykvist.

Totalt jobber det sju-åtte personer med husbyggingen.