Kvinne viftet med kniv og opptrådte truende

Politiet aksjonerte på Leira mottak tirsdag ettermiddag.
Nyheter

Bakgrunnen for aksjonen er trusler med bruk av kniv, informerer Politiet i Trøndelag på twitter like etter klokka 16.

- Vi har gjennomført en aksjon på stedet. Vi har nå kontroll på gjerningspersonen. Ingen er skadet, tilføyer politiet.

- En kvinnelig beboer på mottaket veivet rundt med kniv. Det førte til at andre beboere og ansatte følte seg utrygg, og dermed ba om bistand. Vi bevæpnet noen enheter, og fikk kontroll på situasjonen, supplerer operasjonsleder Arnt Harald Aaslund til Innherred.

Politiet fikk melding om hendelsen klokka 15.47.

Beboeren som truet med kniv er i 30-åra. Det er foreløpig ikke avklart hva som skjer med vedkommende. Politiet jobber på stedet for å avklare situasjonen ytterligere. Her spiller blant annet språkbarrierer og tolkemuligheter inn, får Innherred opplyst ved halv fem-tiden tirsdag.