Tirsdag inviterte Levanger ungdomshus, Levanger kommune, BUA Levanger, Torsbustaden alpintsenter og flere mindre samarbeidspartnere til ski og snøaktivitetsdag i alpinanlegget på Skogn. Ungdomshuset hadde spandert heiskort på alle barn og unge opp til 18 år, og alpinsenteret sørget for preparerte løyper og bigjump. Videre på programmet sto grilling, mulighet for å prøve hundeslede, aking, andre snøaktiviteter, konkurranser og musikk på anlegget.

Torsbustaden fikk dessuten besøk av BUA som hadde med seg noe utstyr og var tilstede i bakken, mens ungdomshuset hadde satt opp gratis buss fra Åsen.

Ved slutten av dagen kan arrangørene melde at over 300 ungdommer og nærmere 100 voksne hadde koset seg i bakken og på sletta i strålende vintersol.

- Vi er glade og ydmyke over all responsen vi har fått. Takk til alle våre samarbeidspartnere; G-sport Magneten, Ytterøykylling, Rema 1000 Røstad, Kiwi Kirkegata, Innherred Trekkhundklubb, kollegaer, foreldre, frivillige og dugnadsgjeng, skriver arrangørene på Facebook.