Dette blir verdalskeeperens nye hjemmebane

Håper å hjelpe de grønne og hvite til opprykk.

Maciej Raniowski flytter til Stavanger og spill for bydelsklubben Brodd.  Foto: Brodds Facebook-side / Innherred arkiv

Nyheter

Maciej Raniowski forlot Verdal etter fjorårssesongen, i jakt på nye utfordringer.

Nå er det klart at Stavanger-klubben Brodd blir hans nye klubb. Det bekrefter den polske målvakten overfor Innherred.no.

På nivå med Verdal de siste årene

Laget rykket opp fra 4. divisjon i 2014, og berget plassen i 3. divisjon så vidt i 2015. I overgangssesongen 2016 ble de nummer fire og fikk fortsette på fjerde nivå.

I den nye 3. divisjon berget de plassen så vidt i fjor.

– Men de har store ambisjoner foran kommende sesong. Målet er å rykke opp i 2. divisjon, forteller Raniowski, som håper å gjøre sitt til nettopp det.

I Verdal har han imponert alle med sine fantastiske redninger og sin terping på detaljer i keeperspillet.

Mistet begge fjorårskeeperne

Brodd kunne i en oppsummering av vinteren på sine nettsider i forrige uke fortelle at de har spilt seks treningskamper i vinter, med tre seire, en uavgjort og to tap som resultat. Tapene kom mot Bryne og Viking 2. Mot Vidar fra 2. divisjon viste de at de kan ha nivået som kreves for å rykke opp. I hvert fall ble det 4-4 etter at Brodd lå under både 0-2 og 2-4.

Raniowski er klar for klubben først nå, og har følgelig ikke spilt treningskampene i vinter. Brodd har mistet begge sine keepere fra i fjor, Deniss Korneiciks dro til OBOS-ligaen og Sandnes Ulf, mens Gramos Gashi som stod i mål i fjor høst har gitt seg.

Første kamp i neste uke

Første offisielle kamp i år er mot Klepp i kvalifisering til NM onsdag 21. mars. I serien møter Brodd blant annet andrelagene til både Viking, Sogndal og Brann.

– Jeg flyr til Stavanger på onsdag, og gleder meg til å komme igang, fremhever Raniowski, som skal jobbe ved siden av fotballspillingen for den ambisisøse 3. divisjonsklubben i oljebyen.