Snøfall-floke-uhell

Det ble stillstand i trafikken.
Nyheter

Politiet i Trøndelag har meldt om flere uhell utover mandags ettermiddag. Først var det et trafikkuhell ved ved Magneten.

- Noe trafikale problemer. Skal ikke være personskade. Patrulje kjører til stedet, meldte Politiet på Twitter ved 15.00-tiden. Like etterpå kom det melding fra en hendelse på Mule: Bil har kjørt av vegen i snødrevet. Ingen personskade. Bilberger er rekvirert.

Ved 18.00-tiden kom enda en melding, denne gangen på E6 sør for Fiborgtangen på Skogn. «Nordgående felt. Ingen personskade, men uhellet medfører trafikale problemer. Politiet er på vei og bilberging rekvirert for å løse floka», ble det meldt.

Trafikken ble en stund stående bom stille, mens i nordgående retning i påvente av bilberging.

En halvtime senere kunne Politiet i Trøndelag melde at E6 var åpen.