Det er ti år siden Linda startet Cavi-klinikken i Trondheim og Verdal. Hun etablerte seg først i lokaler ved Minsaas plass, deretter på Amfi-senteret og til slutt på Verdal hotell. Etter at Aasen sparebank flyttet inn på nye Kvislatunet rett over Amfi-senteret, ble det et ledig lokale i Jernbanegata, hvor Linda begynte å leie for en måneds tid siden.

–Det er et lokale jeg har vært på utkikk etter. Nå føler jeg at jeg har kommet hjem, og jeg ser at det går an å utvikle seg her, sier hun.

Linda har også bedrift på Lillehammer, og deltar ofte på messer eller arrangement. Denne helgen har de tatt turen til Skreifestivalen i Rørvik.

–Vi har en stor kundekrets, faktisk er det folk helt fra Finnmark som kommer hit, fordi det er ikke finnes noe lignende tilbud nær dem, sier hun.

Klinikken driver med permanent fettfjerning uten inngrep, men gjennom ultralyd og kavitasjon. De har også tannbleking, healing, microblading, hudpleie, kinesisk arrbehandling og mer. Hilde Grøtting tilbyr også kostholdsveiledning der.

Et nytt tilskudd hos klinikken er «Roll shape», en maskin som skal hjelpe blant annet blodsirkulasjon og strekkmerker.

Bruker sin erfaring

– Jeg har spesialisert meg på arr, og har for eksempel kunder som har operert etter brystkreft. Jeg har også spesialisert meg på microblading for hårløse. Jeg tatoverer blant annet øyenbryn på personer som har hårsykdom. Jeg er veldig glad for at jeg kan jobbe med denne kundegruppen, og ikke bare skjønnhetsbiten. Det er kanskje fordi jeg har slitt mye selv, sier hun.

Litt av grunnen til at Korsnes startet klinikken i utgangspunktet var fordi hun fikk påvist ME (kronisk utmattelsessyndrom) da hun var 15 år. Hun har mye erfaring fra behandling som har gjort henne friskere, og har derfor tatt kurs og fordypet seg i det.

Linda har slitt med ME (kronisk utmattelsessyndrom) siden hun var 15 år. I klinikken bruker hun sin erfaring til å hjelpe andre.

–Jeg har vært kjempedårlig, så jeg måtte legge om hele livsstilen. Akupunktur hjalp meg også veldig. Så jeg startet klinikken fordi jeg ville bruke min erfaring til å hjelpe andre, sier hun.

Når Innherred er på besøk kommer det en kunde inn for å bruke et nytt apparat i klinikken. Det heter «Roll shape» og kommer opprinnelig fra Polen. Dette er en maskin som skal forbedre blodsirkulasjonen, redusere strekkmerker, redusere vannansamling i kroppen og mer.

–Jeg gir kundene muligheten til å prøve denne gratis og har fått veldig gode tilbakemeldinger. Spesielt i forhold til smertebehandling. Personer med fibromyalgi, MS eller ME har hatt god effekt av treningen med rulla. Jeg tåler ikke å trene på senter, men rulla tilsvarer trening uten at det belaster systemet mitt, forteller Linda.