Det internasjonale analyse- og rådgivningsselskapet Great Place to Work har for femtende gang kåret Norges beste arbeidsplasser.

Tre på rad

For tredje år på rad kommer EiendomsMegler1 Midt-Norge ut med best resultat av alle. Til sammen 201 organisasjoner med over 22.000 medarbeidere til sammen har gitt sine tilbakemeldinger om hvordan de trives på jobb.

– Jeg har faktisk aldri jobbet noe annet sted, så det blir vanskelig å sammenlikne, men jeg trives utrolig godt i jobben min, sier megler Odd Bremnes på verdalskontoret til eiendomsmegleren.

Bank på opptur

En nykomling på topp ti-lista i år er BN Bank. Kommunikasjonsdirektør Stig Tore Laugen er storfornøyd med det.

– Det er veldig moro å få heder på denne måten. Enda viktigere er selvsagt at jobben vi har gjort de siste årene, og fortsatt gjør for å bli en enda bedre arbeidsplass, blir verdsatt av de ansatte, sier han.

BN Bank har vært med i kåringen i fire år nå, og krabbet oppover resultatlista hvert år. Fra venstre Sonja Svengård, Stig Tore Laugen, Anita Finserås Bretun, Kurt Haugen og Eirik Sørlie.

Medarbeiderundersøkelser

Ni av ti ansatte svarer at BN Bank er et flott sted å jobbe.

Great Place to Works liste bygger på data fra arbeidsplassenes årlige medarbeiderundersøkelser og ledelsens kulturrevisjon.

Stig Tore Laugen fremhever at BN Bank er en bedrift uten bonusordninger til ansatte, i motsetning til en del av de andre som hevder seg i undersøkelsen.

– Og der det er godt å være ansatt, er det også godt å være kunde, konkluderer han.