LEVE Nord-Trøndelag holdt sitt årsmøte 1. mars, og der ble Tor Martin Granheim valgt som ny leder etter Einar Jakobsen, som har vært leder de ti siste årene.

Det forteller organisasjonen i et referat fra årsmøtet.

Et aktivt år

Det har vært bra aktivitet i laget det siste året, med elleve styremøter, familiesamling, markering av Verdensdagen for forebygging av selvmord og fellessamling med Unge LEVE.

Tor Martin Granheim var engasjert i ungdomsorganisasjonen til LEVE før han nå tar over lederansvaret i hovedorganisasjonens fylkeslag.

LEVE forteller om et positivt samarbeid med fylkeskommunen, med tilskudd som gjør det mulig å gjennomføre familiesamling og Unge LEVE-samling. De mottar også støtte fra flere sanitetsforeninger og Lions-klubber til sitt arbeid.

Hederspris

Avtroppende leder Einar Jakobsen er valgt inn i sentralstyret for LEVE, og etter et forslag fra Unge LEVE nasjonalt ble han også tildelt årets hederspris fra LEVE sentralt.

Einar Jakobsen fra Inderøy fikk hederspris for sitt arbeid i LEVE gjennom mange år.

Både Jakobsen og Granheim var i fjor utsendinger til landsmøtet i Bodø, sammen med Johan Hægstad.

Til sist opplyses det at fylkeslagets økonomi er trygg, og gir anledning til å gjennomføre flere samlinger for selvmordsetterlatte i 2018.