I det andre reisebrevet skriver MS-rammede Arnstein Ekseth om de første dagene med medisiner, skuffende RBK-kamp og ventetiden før cellegiftbehandling. Dette brevet handler om dagene fra og med 9. mars til 12. mars:

Vi har kommet til fredag 9. mars. Dagen jeg startet med steroidebehandlingen. Jeg ble med taxisjåføren min til en butikk for å kjøpe et russisk simkort. Rosenborg serieåpner i disse dager, og den kampen må jeg få med meg. Nettet på sykehuset er ekstremt dårlig, så derfor måtte jeg gjøre noen grep foran kampen.

Arnstein Ekseth har vært primus motor for fotballaktiviteten i Leksdal IL. Nå har foreldrene, med blant annet Ingunn Solum i spissen, satt seg fore å samle inn penger til støtte for Arnstein og hans MS-behandling i Moskva.

Natt til lørdag ble det kun tre timer søvn. Masse medisinering, og jeg tilbrakte dagen på rommet mitt med netflix og femmila fra Holmenkollen.

Les også Arnstein Ekseths første reisebrev fra MS-behandlingen i Moskva: «Doktoren sa at jeg trolig ville havnet i rullestol innen ti år om jeg ikke hadde fått behandling for MS nå.»

Søndagen ble det ny tur til butikken for å få fikset simkortet. Alt lå til rette for serieåpningen i Eliteserien. På grunn av lite søvn, så fikk jeg sovepiller. Steroidene har holdt meg våken. Tablettene funket bra, og jeg sovnet faktisk når det var tjue minutter igjen av Rosenborgkampen. RBK var ikke den store underholdningen, så det var egentlig litt flaks at jeg sovnet bort den siste delen av kampen.

Mandag kveld var det en samling for alle pasiernter, der vi feiret stamcellebursdagene for de som hadde fått tilbakeført stamcellene. Kaker og godteri ble servert, i tillegg holdt doktoren en tale.

Arnstein Ekseth

Innherred vil publisere flere reisebrev fra Arnstein Ekseth i dagene fremover.