I dette fjerde reisebrevet fra Moskva, skriver MS-rammede Arnstein Ekseth om søvnige dager, stamcellebursdag og et nytt liv på isolat. Reisebrevet omhandler dagene fra og med 16. mars til 22. mars:

Det er ikke det helt store å skrive om for tiden. For det meste har jeg ligget til sengs og sovet. Cellegift står på menyen hver dag. Faktisk tror jeg at jeg har sovet et sted mellom seksti og åtti prosent av oppholdet på klinikken.

En dag her besøkte jeg kapellet på sykehusområdet. En helt fantastisk stillhet å føle på der inne. Jeg og Damian tente lys for oss tre som kom på klinikken samme dag. Vibeke var syk, så hun kunne ikke bli med.

Nylig fikk jeg tilbake ca 205 millioner stamceller i kroppen. Disse skal bygge opp et nytt immunforsvar. Opplevelsen var meget spesiell. Alt ble svart, så gult og jeg fikk åndebesvær. Helt merkelig. Det hele gjordet meg totalt utladet.

Nå står et nytt liv for tur. Isolat er neste stopp Grunnet lave verdier ble jeg ikke flyttet inn på samme isolat som Damian og Vibeke. Fremover vil jeg skrive så ofte som jeg kan når jeg har overskudd til det.

Innherred vil publisere flere reisebrev fra Arnstein Ekseth i dagene fremover.