Ness Sanitetslag har i 2017 holdt 10 medlemsmøter medregnet årsmøte.

Januarmøte hadde vi i Margit Balgårds nye koselige leilighet. 5. april hadde vi ansvar for temamøte sammen med Vinne. 1.februar ba vi inn til strikkekaffe. Responsen var så bra at det ble mange flere.Leder var invitert til Vinnes 90 årsjubileum 11.mars. 21. april var Åse på internasjonal kafeen på Øra Sanitetshus og 1. juni hadde Ness ansvar for kaffen der. Serverte også kaffe til Grunneierlag i Ness. Laget var representert med tre damer på fylkesårsmøte på Steinkjer 13. mai. Fem damer på pratemøte på Trones, og tre på ledermøte. Leder og sekretær var på infomøte på Skatval.

Laget har i 2017 28 medlemmer.

Arrangerte konferanse på Stiklestad sammen med de andre laga i Verdal. (Et friskere Nord-Trøndelag.)

25. oktober hadde vi basar på Heimly. Tradisjon tro var vi på Ness Oppvekstsenter med lunsj til 1. klasse med foresatte første skoledag. I Sanitetens uke spanderer vi lunsj på hele Ness Oppvekstsenter. 14. januar var vi på Verdal Bo&Helsetun med kaffe.1. april og 7. okt. var vi på Ørmelen Bo&Helsetun.

To damer var på Sanitetstreff på Savalen.

Det er gitt penger til følgende: Kvinnemedisinsk forskning, Barn og unge,Statement i Sul 16.mai ,Foreningen mot stoff.Ness Bygdelag og Annerledes jul på Arken.

Inntektene kommer fra: Basar, bingo, fastelavensris og utlodding på møtene,og leie av Sanitetshuset.

Styret i 2017 har bestått av: Leder:Åse Myhre. NestlederVigdis Sundby. Kasserer Margit Okkenhaug. Sekretær Ann-Torill Melby. Styresmedlem Lise Olafsen.Varamedlem Monica Kopperstad.

Festkomiteen: Irene Lyngås, Anny Kålen, Ruth Balgård, Liv Fossland, Gullbjørg Haldorsen og Monica Kopperstad.

Arbeidskomiteen:Vigdis Sundby, Ragnhild Sundby, Lise Olafsen, Oddfrid Matberg, Margit Okkenhaug.

Revisor: May Guddingsmo og Karin Guddingstua.

Representant for bofellesskap: Lise Olafsen.

Barn og ungekontakt: Åse Myhre.

Eldrekontakt: Margit Okkenhaug.

Takk til alle som har bidratt for Ness Sanitetslag i 2017.

Styret