Bortsett fra en fartskontroll på E6 og en generell advarsel om snøskredfare for hele Trøndelag, har politiet ikke ikke loggført stort av hendelser for Levanger og Verdal siste natt.

Midt på natta ble det holdt en times fartskontroll ved hjelp av lastermåler. Kontrollen fant sted på E6 ved Rinnleiret, men førte ikke til en eneste reaksjon fra politiets side.

Fare for snøskred

Ut over det gikk politiet i går kveld ut med et generelt varsel om den store snøskredfaren i Trøndelag i helga.  Politiet i Trøndelag skriver på Twitter at de ønsker alle en fantastisk helg, men føyer også til: Vær forsiktig.

I snøskredvarselet fra nettportalen Varsom.no, kan vi lese følgende: «Mange middels store og enkelte store våte skred forventes pga mye nedbør på svakt oppbygd snødekke. Hold god avstand til bratt terreng og utløpssoner.» Skredfaren vurderes op mot faregrad 4, hvilket betyr stor snøskredfare.

Vi har foreløpig ikke hørt annet enn at både levangsbygg og vedalinger ser ut til å ha tålt væromslaget godt.

Ellers merker vi oss at det populære Skarverennet som går fra Finse til Ustaoset er avlyst på grunn av kraftig vind. Dermed blir det ingen skirenn verken for Marit Bjørgen, Therese Johaug, Petter Northug eller andre av de 10.000 deltakerne som var på vei til startstedet på Finse.

Talent-eventyret over

Hoppteknikk i Skognhallen

Lørdag formiddag samles kretsens hopp- og kombinertutøvere til en åpen impulssamling i Skognhallen. Her blir det blant annet instruksjon i hoppteknikk med utøvere fra Trønderhopp og Andreas Stjernen i spissen.

Fotball-TV i lokalavisa

Hendelser andre steder

En mann i 60-årene er savnet etter at en enebolig brant ned på Høylandet i Trøndelag natt til lørdag. Mannen er den eneste som er registrert bosatt på adressen.

Flere nattklubber i Sverige holdt ett minutts stillhet ved midnatt for avdøde Tim «Avicii» Bergling.

Den 28 år gamle verdenskjente DJ-en og produsenten ble funnet død i Oman fredag.

Fra 21. april vil Nord-Korea stoppe med atomprøvesprengninger og oppskyting av interkontinentale ballistiske missiler, het det i en uttalelse fra det nordkoreanske nyhetsbyrået KCNA ifølge Yonhap.