Abonnement på Innherred bestilles enkelt ved å klikke på en sak merket med plusstegn og følge instruksjonene.

Du kan enten velge et rent digitalt abonnement (hvor du kan lese plussaker og se papiravisa digitalt fra klokken 22 kvelden før utgivelsesdag) eller et abonnement der du i tillegg til tilgang til plussaker og eavis får papiravisen på døra.

Her er de siste sakene vi har forbeholdt abonnenter, samt den mest populære den siste måneden.

Nå er det slutt for det ærverdige huset i Kirkegata

Torsdag kveld avholdt Levanger menighetshus, som driftes av et eget styre, sitt årsmøte. I møtet vedtok forsamlingen å selge huset de eier i Kirkegata 29 på det åpne markedet.

– Minner om andre regimer

Høyres Oddleiv Aksnes langet ut mot kommunestyrets defintive flertallsvedtak om å nekte fremlegging av planforslag for Holberg-tomta i Verdal. – Først må tiltakshaver få lov til å fremme saken sin, mente han, og fikk kritikk for sin uttalelse.

Tøff start for både gammelsjefen og årets LFK-kaptein

Innherred har pratet med noen av de involverte i sist helgs LFK-tap.

Gjemmer plastposene bak kassa

Innherred har vært innom Coop på Skogn, hvor de på sin måte bidrar til miljøkampen mot plast, ved å la papirposer ligge synlig mens plastposer må bes om.

Fortsetter å imponere

Innherred bivånet LFK2s andre kamp i årets 3. divisjon.

Fortsetter å kjøre uten førerkort - nå må han i fengsel

En verdaling i 30-årene er tatt utallige ganger for kjøring uten førerkort, og nå slipper han ikke lenger unna med bøtestraff for disse forholdene.

Katastrofe-obeliskens kalde smerte

En feature-sak om karoliner-monumentet som står i Duved.

– Felttoget i 1718-19 førte til den største humanitære krigskatastrofen noensinne for Innherred og de andre bygdene der karolinerne kom. Dette er en underkommunisert del av den norske historien, sier Roald Veimo.

Dette kaster verdalingene i do

Innherred har nylig startet en ny serie vi har kalt «plastdugnaden», med en rekke ulike artikler om miljøproblemet plast. I denne saken hvor det også er video, forteller ansatte på renseanlegget på Ørin om hverdagen.

Utreder også Himmelen

Plasseringen av den nye Stiklestad-skolen har vært til diskusjon i politiske fora i Verdal den siste tiden. Innherred skrev sist helg om at den mest aktuelle tomta har miljøgifter lagret i grunnen. I kommunestyret mandag ble det bestemt å også utrede et femte alternativ på baksiden av Forbregd Lein med utsikt mot Leksdalsvatnet

– Å gå sørover vil gi dårlig omtale

MDG-politiker Arvid Wold mener å ta mer av skogen på Fætten til industri ikke bare vil være uheldig av naturhensyn, men også at det vil være dårlig PR for de som etablerer seg der.

Frykter livsverket forsvinner med ny E6

Eli Reppen håper å kunne overlate Gullberget camping til neste generasjon, men hvis den skisserte kryssløsningen for ny E6 i Åsen brukes, frykter hun at 60 år med drift til nå er over.

Tar med seg millionbutikken hjem til Verdal i vår

Linda Melby driver nettbutikk med salg av interiørdekor, og omsatte i fjor for 17 millioner fra sitt kontor på Værøy. Nå flytter hun hjem til Vinne, mens bedriften får nye lokaler i VIP-senteret.

Gode nyheter fra ungdomsmiljøet i Verdal

Det var stor uro blant en del ungdommer gjennom høsten og etterjulsvinteren, men etter konkrete tiltak som ble satt i verk i februar har situasjonen bedret seg mye.

Fenomenet Frida

Sist helg portretterte vi årets russepresident i Verdal, Frida Skjevik.

– Bullshit, svarte Frida da mammaen ett år i forveien sa at huun kom til å bli neste års russepresident.

– Det er ikke snakk om en kameratgjeng som bekytter hverandre

Innherred følger også saken om sex-meldingen som ble sendt fra en telefon blant ti senterpartifolk på Storlien-tur. Tomas Iver Hallem var en av dem, og er tydelig på at gjengen ikke har samsnakket for å skjule sannheten om hvem det var som trykket inn meldingen og sendte den fra telefonen til Morten Søberg.

Ellers nevner vi at den faste fløtta hit/fløtta ut-spalten på baksiden av papiravisen legges ut som plussak på nett, ofte dagen før.

Minneord vi får tilsendt legges også ut som plussaker, og nyfødtbildene det samme, i en fast seksjon et stykke ned på forsiden.

Nytt av året er at vi direktesender kamper fra fotballens 3. divisjon. De må man ha tilgang til et abonnement for å se. Vi kommer sikkert også til å sende direkte fra andre sports-, kultur- og nyhetsarrangement på samme måte.

Og til sist, den mest populære saken blant abonnementsstoffet den siste måneden foruten nyfødtgalleri og sist helgs fotballsending, er reportasjen fra Skallstuggu i påsken:

– Det sitter folk overalt

P.S. Innherred legger i praksis ut på nett alt stoff vi lager og får tilsendt. I sum blir det cirka halvt om halvt med åpent stoff og plussaker. Vil du ha tilgang til alt, og så tidlig som mulig, bør du bli abonnent hvis du ikke allerede er det. Vi hjelper deg hvis du har trøbbel med å koble abonnementet ditt til nettavisen vår.