Brann i russetelt i Levanger

Ingen personer var på campen.

Deler av teltet har blitt ødelagt som følge av brannen.   Foto: Leif Arne Holme

  Foto: Dag Inge Eidem

Brannvesenet er på plass.   Foto: Dag Inge Eidem

Nyheter

Klokken 20.40 mandag kveld får politiet melding om at det brenner i russeteltet på Staupshaugen. Det skal ikke ha vært folk på stedet. Brannvesen og politi var raskt på plass.

- Det var en forbipasserende som så at det brant i en lenestol inne i teltet. Brannvesenet fikk slukket denne da de ankom området. Det var ingen folk inne i teltet, sier operasjonsleder Ole Petter Hollingen til Innherred.

Ifølge russ i området er den fremste delen av teltduken brent opp. Noen sofaer og bord er også brannskadet. Årsaken til brannen er foreløpig uvisst, men det var ingen elektriske gjenstander inne i teltet.

Mistenker dere at den er påsatt?

- Vi vet ikke årsaken enda, men det er sjeldent at det er selvantennende i alle fall. Politiet har snakket med vitner og vil etterforske saken videre. Det er opprettet sak på hendelsen, sier operasjonslederen.


- Vi er ganske lei oss akkurat nå

Brannen på campen satte en demper på russefeiringa.