Tidlig mandag morgen fikk politiet melding fra Byggmester Grande om at det hadde vært innbrudd i deres lokaler i Verdal.

- Innbruddet har skjedd i løpet av helgen, og det har blitt borttatt en TV og en mobil, sier operasjonsleder Randi Fagerholt ved Trøndelag politidistrikt.

Politiet drar ut til Ørin og deres kontorer mandag morgen for å undersøke saken nærmere. Saken blir anmeldt.

Bil i brann i Verdal

Dagen i dag

I dag er det mulighet for å trimme i fellesskap med flere i regi av Elvebredden Aktivitetstilbud i Verdal. De arrangerer en felles gåtur i tidsrommet fra klokken 10 til 13.30 mandag formiddag, og arrangementet er gratis og åpent for alle.

Du kan også sikre deg et lokaloppgjør fra fotballen, dersom du kjører til Guldbergaunet i Steinkjer for å overvære Steikjer mot LFK 2 i 3. divisjon. Steinkjer ligger på tredjeplass på tabellen med ni poeng på fire spilte kamper. Levanger 2 har seks poeng på like mange kamper.

Været i dag

Været i Levanger i dag, ifølge yr.no.

Ellers i Norge og verden

Mer fastlåst jordbruksforhandling

Etter seks dager med jordbruksforhandlinger sier statens forhandlingsleder Leif Forsell at situasjonen er mer fastlåst enn før.

Bondeorganisasjonene og staten har møttes flere ganger denne helgen, men troen på en snarlig løsning er liten.

Til Nationen sier Forsell at staten har kommet jordbruket i møte «i den viktige diskusjonen som gjelder mulige nye tiltak i og for svineholdet», og når det «gjelder mange viktige fordelingsspørsmål». Men Forsell er ikke fornøyd med svaret fra jordbruket.

Bondelagets leder Lars Petter Bartnes beskriver situasjonen som «svært krevende».

– Store saker som struktur og mangfold, markedsbalansering og ramme og finansiering, er hovedelementene i den vanskelige situasjonen, sier Bartnes til avisen.

Per Sandberg (Frp) vil møte Krekars advokat

Frp-nestleder og fiskeriminister Per Sandberg vil møte Brynjar Meling etter at mulla Krekars forsvarer sa at Frp var én telefon unna å få Krekar ut av Norge.

For to uker siden sa advokat Brynjar Meling til Nettavisen at Krekar-saken kunne få en løsning.

– Dersom Frp vil få Krekar ut av landet, er de én telefon unna. Hvis regjeringen tar kontakt, er det muligheter for at vi kan få til en løsning, sa Meling.

Nå svarer Per Sandberg på utfordringen, men gjør det som Frp-nestleder, ikke som fiskeriminister. Han mener Meling skjønner godt at regjeringen ikke kan møte ham og viser til maktfordelingsprinsippet.

– Men som nestleder i Frp kan jeg møte ham. Jeg er villig til å sette meg ned og lytte til hva Meling ønsker seg og hva han tenker. Så får vi se om det kommer fram noe interessant som jeg kan ta med videre, sier Sandberg til Nettavisen.