Foreslås til sentralstyret

Levangspolitikeren ble i helgen valgt av representantskapet i ungdomspartiet.

Gaute Børstad Skjervø (22) er innstilt til sentralstyret i AUF.  

Nyheter

22 år gamle Gaute Børstad Skjervø fra Levanger er for tiden praktikant ved Det norske generalkonsulatet i Houston, Texas. Praktikantstillingen varer et halvår, og nå foreslås han også som sentralstyremedlem i AUF - Arbeiderpartiets ungdomsorganisasjon. Det skjer etter helgens representantskapsmøte i Trøndelag AUF.

Merittert ungdomspolitiker

Børstad Skjervø har tidligere vært fylkesleder i AUF i Nord-Trøndelag, og har vært ungdomskandidat for Ap til fylkestinget. Han er nå også vara til Stortinget fra Nord-Trøndelag Ap.

- Gaute har vært en bauta for organisasjonen vår i mange år, og er en ideolog som brenner for internasjonal politikk. Hans hjertesak er frihet til det palestinske folk, skriver AUF i en presentasjon av innstillingen fra Trøndelag etter helgens møte. Han ble valgt sammen med Julie Indstad Hole fra Trondheim. Hun er fylkesleder i AUF Trøndelag.

Velges i oktober

Renate Tårnes ble valgt som Trøndelags generalsekretærkandidat. Hun kommer fra Bjugn/Ørland AUF. I tillegg ble Vebjørn Gorseth og Hanne Torve valgt som Trøndelags ungdomskandidater til fylkestingsvalget.

AUF velger sitt sentralstyre på landsmøtet 18.-21. oktober. Trøndelag Arbeiderparti velger sine fylkestingskandidater på nominasjonsmøtet 1. desember.