Frastjålet handleposen midt på lyse dagen

Hun vet ikke hva hun skal tro.

Her på denne benken forsvant handlepose og sekk for Raisa Klyapovskaya onsdag ettermiddag. Veldig frekt, synes Ragnar Ness om tyveriet på høylys dag. 

Nyheter

Raisa Klyapovskaya har fått med seg Ragnar Ness til Innherreds lokaler onsdag ettermiddag.

Gikk inn på butikken igjen

Like før opplevde hun at handleposen og ryggsekken som hun forlot i bare noen få minutter ble borte - midt på lyse dagen, midt i Verdal sentrum.

– Jeg hadde vært inne på Mega og handlet for nesten fire hundre kroner. Så satte jeg fra meg varene på denne benken, og da jeg kom tilbake var både pose og sekk borte, sier hun.

Kvitteringen for handelen klokken 14.10 er alt Raisa Klyapovskaya har igjen fra handleturen. 

Ragnar Ness kjenner henne ganske godt, og fra tid til annen hjelper han henne med små ting, eller kan kjøre henne hjem dit hun bor. Og nettopp bilen til Ness stod parkert rett ved benken i Johannes Bruns gate da hun kom ut fra butikken.

Klyapovskaya trodde de kanskje hadde omgåttes og at Ness var inne på butikken, og satte igjen handleposen på benken mens hun gikk inn for å se.

Istedet var han på biblioteket, og da hun kom ut igjen var benken tom.

– Frekt

Ragnar Ness kom ut fra biblioteket idet hun gikk mot inngangen til Kinogården, og fikk høre den triste historien.

– Veldig frekt, synes Ness, som håper at noen kan ha sett noe i det aktuelle tidsrommet, like før klokken halv tre onsdag ettermiddag. Eller at noen kan oppdage noe på et senere tidspunkt.

– Sekken var mørkegrønn og svart, en sekk jeg kjøpte i Tyrkia en gang i tiden. Noen av varene lå i den, og resten i handleposen. I tillegg var det to duker i sekken, som jeg hadde kjøpt til 17. mai, sier Raisa Klyapovskaya, som i hvert fall trøster seg med en ting.

– Nøkkelknippen min hadde jeg i lomma, jeg hadde heldigvis ikke lagt den i sekken, sier hun.