En brann i enebolig i Vuku tok mye av tiden til nødetatene natt til søndag. Ingen personer var i boligen, men huset ble totalskadd som følge av brannen.

Ungdomsfest

Klokken 00.37 fikk politiet telefon fra beboere på Skogn, som kunne opplyse at mange ungdommer var samlet på fest i et samfunnshus.

- Det skal ha vært litt bråk. Da politiet kom til stedet klokken 00.55 var festen avsluttet, sier operasjonsleder Ann Kristin Øie til Innherred.

Grevling påkjørt

Klokken 00.39 ble det meldt om en grevling som var påkjørt på E6, rett sør for Åsen.

- Grevlingen var død. Veitrafikksentralen ble varslet, sier Øie.

Dette skjer på Innherred i dag

Det er høytidsgudstjeneste i Levanger kirke klokken 11.00. Menighetsprest er Gaute Aurdal og kantor er Erling Neergård.

Bjarne Melgaard og Sverre Koren Bjertnes stiller for tiden ut over 40 bilder i forskjellige størrelser, tresnitt og over 50 silketrykk på Galleri Fenka i Levanger.

Karin Aurora Lindell har utstillingen «Utpakket» i Levanger kunstforening sine lokaler i Levanger. Prosjektet tar utgangspunkt i transport av varer og mennesker.

Været i dag

I Levanger og Verdal melder Yr.no om temperaturer mellom 14 og 22 grader søndag. Varmest skal det blir fra klokken 18.00 og utover. Delvis skyet, svak vind og sol.

Nasjonalt og internasjonalt

NTB melder om disse hendelsene søndag.

Valg i Venezuela

Sittende president Nicolás Maduro er en sikker vinner når venezuelanerne går til valg i dag. Opposisjonen, som har forsøkt å få utsatt valget, er enten nektet å delta eller boikotter valget.Ingen uavhengige observatører vil overvåke valget, og USA, flere land i Latin-Amerika og EU har allerede dømt valget som ugyldig. Valgresultatet ventes først mandag.

Demonstrasjoner i Dublin

Tilhengere av selvbestemt abort marsjerer fra sentrum av Dublin til flyplassen for å kreve at irske kvinner skal slippe å måtte reise utenlands for å avslutte svangerskapet. 25. mai holdes det folkeavstemning i landet i et forsøk på å fjerne det omstridte grunnlovstillegget som forbyr abort.

Isaksen i USA

Næringsminister Torbjørn Røe Isaksen (H) besøker New York og Washington 21. til 24. mai for å diskutere amerikanske handelstiltak og norsk havpolitikk. I Washington skal Isaksen møte den amerikanske handelsministeren Wilbur Ross for å snakke om amerikanske handelstiltak på stål og aluminium.

Siste etappe av Tour of Norway

I dag går siste etappe av sykkelrittet Tour of Norway av stabelen. Rytterne skal sykle 154 kilometer fra Moelv til Lillehammer. Dylan Groenewegen leder sammenlagt med elleve sekunder ned til Edvald Boasson Hagen og Sondre Holst Enger. Søndagens tøffe etappe gjør at Boasson Hagens mål om sammenlagtseier ikke er utenfor rekkevidde.