Med Margit er et fint og vennlig menneske gått bort. Margit og Fredrik m/familie ble omgangsvenner med meg og min familie da di flytta til Levanger for ca. 40 år sida. Vi fikk mange gode og trivelige stunder sammen. Det var alltid kjekt å komme til familien Hesselberg enten det var i festlig lag med god mat og god drikke, eller det var med en kaffekopp ved kjøkkenbordet. Margit var ei god vertinne som skapte trivsel med sitt glade vesen og sin smittende latter.

Vi var 6 venninner som i mange år hadde syklubb. Vi trivdes sammen og var trygg på hverandre. Vi hadde et godt venninne-fellesskap og Margit var en positiv bidragsyter. Sang og musikk betydde mye for Margit.

I mange år var hun med i Levanger blandakor. Sitt sosiale engasjement viste hun også gjennom sitt mangeårige medlemskap i Redd Barna og Nesset sanitetsforening.

Hun var alltid rede til å stille opp.

Margit og Fredrik var glad i natur og friluftsliv. Det ble mange fjellturer. O-trampen var alltid på programmet, vår og sommer.

Margit var en dyktig sjukepleier og arbeidet på kirurgisk poliklinikk v/Sykehuset Levanger. Mange pasienter fikk god og kyndig hjelp i møte med Margit. Siste årene av sitt liv var det Margit som trengte støtte og hjelp.

Tankene mine går til Hanne, Øyvind og Fredrik m/familie som har tatt siste farvel med en kjær mor, mormor, farmor og svigermor.

Gerd Lande Larsen