- Det har vært helt stille og rolig på Innherred i går kveld og i natt. Det er nok sommerværet med på å ordne, sier en fornøyd operasjonsleder Frank Røvik ved Trøndelag politidistrikt lørdag morgen.

Han hadde dermed ingenting å berette om hendelsen i politiloggen fra verken Levanger eller Verdal på morgenkvisten.

Dette skjer i dag

Levanger næringsforum samarbeider med Trønder-Avisa og Bilbyen Verdal om en bildag i Kirkegata i Levanger. Der tropper lokale bilforhandlere fra Sulland Verdal AS, Motor-Trade AS, Bilhuset Visborg AS, Strandveien Auto Verdal AS, Prøven Bil Verdal AS, Toyota Bilia AS og Nord-Auto AS.

- På torvet blir det uterestaurant, og det stilles ut bobiler, el-sykler, el-scootere, firehjulinger og motorsykler. Gode tilbud i butikkene og det blir også overraskelser til barna! skriver Levanger næringsforum på sine hjemmesider.  Grobian Levanger stiller også med grill på torget.

I Verdal kan du også sikre deg siste forestilling av Dance me to the end - en musikalsk festforestilling, som hyller noen av musikkhistoriens største popikoner som gikk ut av tiden i 2017.

– Mange av våre musikalske helter gikk ut av tiden i 2017. Men det betyr ikke at de er glemt. Snarere tvert imot.  Nå skal deres musikk så definitivt fram i lyset, sier Tony Waade i Lydhagen Scene til Kultar.no. Han har spesialplukket en rekke kjente musikere og sangere fra Trøndelag til forestillingen, deriblant Chuck Berry, Espen Bjøru og Heidi Røstad Aunan.

Været i dag

Det ventes en ny dag med sol og noen skyer på himmelen, med temperaturer på morgenen fra 12 varmegrader, som stiger til 18 grader på ettermiddagen. Det ventes kun svak vind og ingen nedbør. Dermed er det også fortsatt meget stor skogbrannfare i Levanger og Verdal, hvor det er innført ildforbud.

Været i Verdal lørdag, ifølge Yr.no.
Været i Levanger lørdag, ifølge yr.no.

Ellers i Norge og verden

Solberg ved Høyres valgkampforberedelser og NM i gatefotball

Erna Solberg innleder når Høyres valgkampforberedelser starter på Gardermoen klokken 12.45.

Deretter reiser Solberg til Kongsvinger for å være til stede under NM i gatefotball i Kongsvinger. Gatefotballen er et tilbud til personer som har eller har hatt visse utfordringer i livet, som rus, psykiatri, bostedsløshet og sosial isolasjon.

Abe og Putin i møte

Japans statsminister Shinzo Abe er i Russland og møter president Vladimir Putin i Moskva.

De to vil blant annet diskutere situasjonen rundt toppmøtet mellom USA og Nord-Korea, som de begge håper vil finne sted. De skal også diskutere økonomiske prosjekter og omstridte øyer, ifølge DPA.