Biltyvsøk i høy fart endte på Vekta i Verdal

Jakt på biltyv med politiet på slep endte i Verdal.

Bilen ble stjålet i Steinkjer, hvor eieren meldte den stjålet.   Foto: Leif Arne Holme

Nyheter

Mandag kveld fikk politiet tips fra flere bilførere på E6 sør for Steinkjer om kjøring i høye hastigheter. Samtidig hadde en bileier i Steinkjer meldt fra om et biltyveri fra en privatadresse i Steinkjer. Bilen ble funnet igjen rundt klokken 18, og en person ble pågrepet. Han er nå mistenkt for biltyveriet og uaktsom kjøring.

Biltyvens ferd endte på Vinne, ved vekta.   Foto: Leif Arne Holme

- Vi fikk tips om at han hadde kjørt av på vekta på Vinne. Da vi kom hit sto bilen parkert her. Vi pågrep han som er mistenkt for å ha stjålet bilen og kjørt hit i veldig stor hastighet fra Steinkjer, sier innsatsleder Rune Reinsborg i Trøndelag politidistrikt til Innherreds fotograf på stedet.

Flere øyenvitner langs E6 hadde i forkant meldt fra om mannens kjøring på E6. Han var ifølge politiet alene i bilen. Mannen er nå tatt hånd om av politiet, og mistenkes formelt for biltyveriet.

- Mannen blir nå også mistenkt for ruskjøring, opplyser operasjonsleder Randi Fagerholt ved Trøndelag politidistrikt i 21-tiden.