Gir seg som Juba Juba-sjef

Har det litt for travelt.

Åsbyggen Astrid Olaussen, her fra da hun ble hentet som leder for Øras dager i 2016, har siden det gjort suksess som festivalsjef i Trondheim. 

Nyheter

Astrid Cecilie Olaussen har vært sjef for den populære festivalen Juba Juba i Trondheim i et par-tre år. Etter å ha overlappet med den tidligere lederen i 2016, stod hun i spissen for arrangementet både i 2017 og i år.

Sju og et halvt tusen gjester besøkte årets utgave, som ble en stor suksess med godt vær, kule aktiviteter og artister som Rasmus Rohde og Hopalong Knut på scenen.

Neste år må noen andre ta over roret.

– Jeg har full stilling som avdelingsleder for kulturenheten i Levanger, og er småbarnsmor. Nå er jeg kommet til et vegskille der noe må prioriteres bort, og denne gangen ble det Juba Juba-festivalen, sier hun til Frostingen.