Gjør et nytt forsøk på å løse vann-skelighetene her

Til helgen får overgangen en større overhaling.

Planovergangen i Skogn skal mandag formiddag asfalteres. Mens arbeidet foregår, blir det bare anledning for fotgjengerne til å krysse jernbanen.  Foto: Roger M. Svendsen

Nyheter

- Vi skal skifte ut alle massene i planovergangen på Skogn til helgen. Massene er forurensede og gjør at regn og overflatevann kan skape problemer for planovergangen. Vi kommer også til å legge inn ytterligere dreneringstiltak for å få bedre kontroll på overflatevannet ved planovergangen, kommenterer Erling Almlid som er faggruppeleder for linjen Innherred i Bane Nors område midt i en pressemelding.

Håper det kan bedre situasjonen

Ifølge pressemeldingen fra Bane Nor legger han ikke skjul på at han håper at allmenntilstanden til planovergangen skal bli bedre etter masseutskiftingene.

– Det var opphoping av regnvann i massene som skapte problemer ved denne planovergangen forrige uke. Denne type problemer skal vi bli kvitt nå i alle fall, sier han.


Asfalteres mandag

Vegen stenges ved midnatt fredag og åpnes igjen mandag formiddag. Bane Nor vil lage en provisorisk gangsti sør for plattform på stasjonen for de gående for denne helgen, så de kommer seg over på en god måte.

Det skiftes også strail (planovergangselement). Overgangen asfalteres fra tidlig mandag morgen til utpå mandag formiddag. Det vil bli lagt til rette for at fotgjengere skal kunne krysse planovergangen som normalt mandag morgen.