Morgenrapport 13. juni

Rygget rett i veggen

Mannen blir anmeldt.

Verdal sentrum  Foto: Andreas Ryen Eidem

Nyheter

Hendelsen skjedde i Verdal like før midnatt tirsdag. Bilføreren, en mann i 30-åra, rygget seg rett inn i en vegg. Da politiet fikk kontakt med vedkommende, viste det seg at han ikke hadde gyldig førerkort.

- Han blir anmeldt for forholdet, opplyser operasjonsleder Svein Helgetun i Trøndelag politidistrikt.

Øvrige meldinger i politiets logg for vårt område nok ikke preget av de store affærer, men likevel dramatisk nok for den lille det gjelder. Et dødt pinnsvin ble nemlig funnet i Levanger - fullt av lus. Her ble viltnemnda koblet inn.

Andre steder

Nord-Koreas leder Kim Jong-un har akseptert USAs president Donald Trumps invitasjon til å besøke USA, ifølge KCNA. Det nordkoreanske nyhetsbyrået opplyser også at Kim inviterte Trump til Nord-Korea under deres møte i Singapore tirsdag.

En mann ble truffet i armen av et prosjektil fra et luftvåpen, mens han jobbet på Ila i Oslo. Mannen er kun lettere skadd, men politiet ser alvorlig på saken.

To gjerningsmenn i 20-årene er pågrepet etter å ha gått løs på tilsynelatende tilfeldige passasjerer på en buss som skulle fra Madla til Tananger. Ingen personer ble alvorlig skadd i hendelsen, opplyser operasjonsleder Irene Ragnhildstveit i Sørvest politidistrikt til NTB.

Været

Skiftende bris. Enkelte regnbyger i Trøndelag første del av dagen, ellers skyet eller delvis skyet, oppholdsvær og noe sol. Temperaturene vil ligge mellom ti og femten grader.


Skjer i dag

Politisk møtedag i Levanger, med møte både for formannskap, driftskomié og plan- og utviklingskomité.

Volden skole i Verdal arrangerer i kveld sin siste konsert noensinne, og inviterer blant annet alle sammen som har gått på skolen gjennom tidene. Volden skole legges ned fra 1. august.

I Levanger går Kulturuka videre, id ag med Ønskekonserten både på Breidablikktunet og Staup helsehus. Levanger storband spiller i bakgården til Emilies hus, og nos Nabo'n i Nerby'n. I kveld er det også mini pilegrimsvandring på Munkrøstad.