I fjor ble debuten en stor suksess for arrangørene, med tre show på Verdalsøra samt utsolgt hus under Olsokdagene. Det ga mellom 1.700 og 1.800 solgte billetter, noe de håper å toppe og vel så det i år. Med fullt hus på åpningskvelden ligger de godt i rute.

– Nå håper vi på nye utsolgte hus. Premieren ble utsolgt, og lørdag kom 300 på showet. Totalt har vi nå solgt 1.300 billetter, og vi har fortsatt masse billetter igjen, sier Levin Nestvold jr. etter premierehelgen.

Ikke ekstraforestillinger

Han er svært fornøyd med både gjennomføringen og mottakelsen av showet med Paal Stavrum, Geir Holmen, Levin Nestvold jr., Leif Terje Nilsen, Jeanette Hoseth, Camilla Engum Nilsen samt fire dansere fra Inderøy og eget showband.

– Dette er jo et stunt, hvor vi lager et helt show på ei måned. Vi er veldig godt fornøyde med både fredag og lørdag så langt, og nå ser vi fram til å avslutte for fullt førstkommende helg. For at dette skal bli en fast tradisjon på sommeren, så er vi avhengig av at publikum møter opp for å se på oss. Det håper vi at er mulig å få til med godt salg denne uken, sier Nestvold jr.

– Det blir ikke ekstraforestillinger, siden det er utrolig kostbart å ha alt av utstyr og telt stående over tiden. Vi håper nå å selge 500 billetter til før helgen, og vi er kjempeklare for mer show, sier Nestvold jr.