I snart ett år har det vært mulig å få servert den aller beste mat nede ved Hammervatn. I en av bunkerne, som ble brukt til mellomlagring av våpen under den kalde krigen, finner du Vatn Bistro. Da Dagens Næringsliv omtalte stedet et par måneder etter åpningen omtalte avisa bistroen som «hemmeligheten».

– Vatn Bistro ligger så godt gjemt i skogen at eierne vurderer belønning til dem som finner fram, skrev de.

– Dette er starten på tilbudet. Målet på lenger sikt at det skal være åpent hver dag, hele året, forteller Vidar Dahl.

I tillegg til de to åpningsdagene brukes Vatn Bisto til forskjellige arrangement og bedriftsselskap. Restauranten er første fase i Vatn Kulturspinn. Det er mange ting på gang i og rundt gården Dahl og Todal tok over i 2008.

I restauranten tilbys god mat, laget fra grunnen av.

– Vi koker kraft selv og får i hovedsak produkter fra gårder rundt omkring når det er sesong for det. Vi får mye kjøttprodukter fra Stene Gård på Frosta, mens noe har vi selv. Villsauen vår får bare en kort tur innom slakteriet får den er tilbake. Tanken er at det skal være solid, og ikke nødvendigvis fancy. Det viktigste er at det smaker godt, og at du blir mett, sier Dahl.