Vårt første år på videregående er nå over, og vi legger ikke skjul på at det har vært et utfordrende, men likevel flott år! Vi har skapt nye vennskap og større sosiale nettverk. I tillegg har vi lært og opplevd masse. Nå ser vi frem til sommerferie og avslapning, før et nytt skoleår venter rundt neste sving. Til våre yngre lesere som skal gå Forskerlinja neste år må vi bare si; gled dere. For dere kommer til å ha et kjempeflott år med minneverdige opplevelser hvis dere bare tar initiativ og gir deres beste innsats.

Frol vant

Når det gjelder vår ukentlig realfagsnøtt, vil vi alle på forskerlinja gjerne takke alle de sjuendeklassingene som har deltatt. Vi må jo også selvfølgelig kåre «vinnerne», og de som har gjort det best er klasse 7A fra Frol som lå jevnt over gjennomsnittet.

Løsningen på den aller siste realfagsnøtta i Innherreds spalter.

Vi vil takke Innherred for å ha latt oss få skrive i avisa. Dette har vi satt stor pris på gjennom året, grunnet at vi har likt å dele våre opplevelser og ukentlige aktiviteter med dere lesere. Vi vil også meddele at dette er vårt aller siste innlegg i Innherred.

Dermed takker vi for oss, og ønsker alle leserne til Innherred en riktig god sommer!

Hilsen 1STF, Levanger vgs.

Artikkelen er skrevet av Ihne Tvete og Fredrik Sundseth