Klokken 03.45 fikk politiet melding om at et vindu ble knust i en bygning på torget i Levanger. Det viser seg etterpå at det dreier seg seg om et innbrudd i torggrillen.

- Det ble borttatt sigaretter fra stedet. Etter litt om og men blir to personer tatt inn av politiet og fraktet til Steinkjer for avhør, sier operasjonsleder Bernt Tiller ved Trøndelag politidistrikt.

De to pågrepne personene er to 18 år gamle menn.

- De blir nå avhørt ut over formiddagen, sier Tiller.

Ellers er det lite å melde fra Levanger og Verdal i løpet av fredag kveld og natt til lørdag.

- Det har vært en rolig natt, sier Tiller.

Været i dag

Det blir en noe overskyet start på dagen i Levanger og Verdal. Fra 13-tiden titter solen noe mer fram og holder seg delvis framme til kvelden. Det blir opptil 16 varmegrader ut over ettermiddagen i både Verdal og Levanger.

Dette skjer i dag

Lørdag kveld blir det gode låter og god stemning i Verdal sentrum, idet Talia café og bar åpner bakgården og storscenen for fest med Solen i ögonen.

I Levanger er det offisiell lansering av Falstad minnelandskaps nye app med digital rekonstruksjon av landskapet. Applikasjonen tar med besøkende tilbake i tid og viser utviklingen av fangeleirlandskapet slik det var under andre verdenskrig.

I tilllegg er det i dag klart for en rekke finaler i Storsjöcupen i Østersund, hvor flere lokale lag kjemper om gjeve medaljer i fotballturneringen.

Ellers i Norge og verden

Fotballtrener beklager

Den 25 år gamle fotballtreneren til de tolv guttene som er innesperret i en grotte i Thailand, beklager overfor guttenes foreldre, ifølge redningsledelsen.

– Til alle foreldrene vil jeg fortelle at guttene fremdeles har det bra. Jeg lover å gjøre mitt beste for å ta vare på barna. Takk for den moralske støtten, og jeg beklager overfor foreldrene, skriver Ekkapol Chantawong på en lapp som dykkere tok med tilbake til foreldrene fredag.