Var det levangstyvene som var i Brumunddal i natt?

Ny gullsmed utsatt for innbrudd.
Nyheter

Politiet i Innlandet meldte natt til mandag om et grovt tyveri fra en gullsmed i sentrum av Brumunddal klokken 02.15.

– De har knust ei rute. Tre personer ble sett løpende fra stedet. Foreløpig er det uvisst hva som er borttatt, meldte politiet i grålysningen.

Ifølge NTB skal det ha vært minst to vitner som så tre maskerte personer løpe bort fra stedet. Hva tyvene fikk med seg er ennå uklart. Stedet vil bli undersøkt av krimteknikere.

Morgenrapport 23. juni

Den etterlyste bilen er funnet

Audien er lokalisert og undersøkes nærmere.

Innherred har tatt kontakt med politiet i Innlandet i tilfelle det skulle være en sammenheng med gullsmedbrekket i Levanger natt til fredag 22. juni.

– Per nå kan vi ikke knytte de to hendelsene til hverandre. Det er litt tidlig i etterforskningen ennå. Foreløpig holder vi på med innhenting av informasjon lokalt. Men klart, det kan bli aktuelt å sammenlikne med andre tyveri utover i etterforskningsarbeidet, og innbruddet i Levanger er noe vi skal ha i bakhodet, lover fungerende krimsjef ved Brumunddal lensmannskontor, Kathrine Palerud, overfor avisa Innherred.

Grovt tyveri ved gullsmed i Levanger - brukte bil som rambukk

En gullsmed i Levanger ble natt til fredag utsatt for det som kan se ut som et grovt tyveri. En bil ble brukt for å knuse rutene til forretningen.