Morgenrapport 12.juli:

Grisekjøring og beruset person

Begge slapp unna.

Det ble meldt om råkjøring på Åsen i går kveld.  Foto: NTB

Nyheter

Politiet fikk inn en melding om en person som kjørte godt over fartsgrensen på Åsen litt over klokken elleve i går kveld. Lovens lange arm hadde ingen patrulje på stedet, og ingen ressurser ble brukt på saken.

Litt senere ble det meldt om at det var en beruset person på togstasjonen i Verdal. Heller ikke her ble det gjort operative tiltak forteller politiet.

Semifinale

Vilde Rønningen og resten av juniorjentene til det norske håndballandslaget tok seg i går kveld videre til semifnale i VM. De slo Frankrike 27-26 etter ekstraomganger. Semifinalen spilles i morgen klokken 17:30 mot Russland.

Været

Selv om det har vært ei regnskur og litt grått på morgenen, lyser det opp utover dagen, og vi kan vente oss en fin ettermiddag med over 20 grader.

VM-finale

Kroatia møter Frankrike i VM-finalen i fotball på søndag. Det ble klart etter kroatenes 2-1-seier etter ekstraomganger i går kveld. Rosenborg får en utfordrende returkamp til uka mot islandske Valur, som vant 1-0 på hjemmebane i første kamp i første kvalifiserende runde til Champions League.

Utenlands og innenlands

Redningsaksjonen i grotten i Thailand blir Hollywood-film.

– Jeg kunne ikke vært mer begeistret, sier adm.dir. Michael Scott i Pure Fix, som selv var til stede da guttene ble reddet ut.

I Larvik brøt det ut stor brann i en gjenvinningsstasjon i natt. Brannen spredte seg til skogen ved siden av.

Populært

Gårsdagens mest populære sak på Innherred.no sett bort fra morgenrapporten, var artikkelen om treningssamlingen til Team Innherred skiskyting.

Da de møtte opp til denne treningssamlingen ante de ikke hvor ferden ville gå

Fire dager og 250 kilometers sykling, løping, padling og skigåing senere var de i mål.